Gemeente Oss winnaar prijsvraag Vakbeurs Facilitair 2017

20 april 2017

In de week van 25 t/m 27 januari stond THP met een stand op de Vakbeurs Facilitair in Utrecht. Voor de bezoekers van de stand was er een prijsvraag: raad het aantal toetsen in de buis en win het reinigen van de apparatuur van 50 werkplekken. De heer Van Keulen, projectleider vastgoedmanagement bij de gemeente Oss en projectleider OLSP, heeft de prijsvraag gewonnen.

Begin april heeft de heer Jansen, accountmanager THP, de prijs uitgereikt aan de heer Van Keulen. De overhandig vond plaats op het Pivot Park in Oss. Binnenkort gaan de specialisten van THP naar het Pivot Park om daar de werkplekapparatuur grondig te reinigen.

Pivot Park

Pivot Park is in februari 2012 ontstaan uit een initiatief van het farmaceutische bedrijf MSD in nauwe samenwerking met vijf partners: provincie Noord-Brabant, de gemeente Oss, de Nederlandse ministeries van Economische Zaken en van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

De heer Van Keulen:  Na het prettige contact met Ronald Jansen tijdens de beurs en het leuke telefoontje  dat ik de winnaar was van de prijsvraag kan THP aantonen dat ze de expert zijn op het gebied van reinigen van werkplekapparatuur.  Dat gaat zeker goed komen.

Dieptereiniging

Periodieke dieptereiniging van werkplekapparatuur is specialistisch werk dat niet onder het reguliere schoonmaakonderhoud valt. Net als de professionals die worden ingezet voor de dieptereiniging van keukens, glasbewassing of ongedierte bestrijding. THP is marktleider en werkt met opgeleide mensen die VCA, ESD, NEN 3140 en Cleanroom gecertificeerd zijn. Hiermee draagt THP bij aan een veilige en gezonde werkomgeving voor werknemers in Nederland en België.

Werkplek check

Wilt u weten hoe het met de hygiëne van de werkplekapparatuur binnen uw organisatie is gesteld, doe dan geheel vrijblijvend de Werkplek check. Wij laten u en uw collega’s graag zien wat dieptereiniging van de apparatuur precies inhoudt.

Delen:
?