ESD Schoonmaak

Kan uw bedrijf een ESD schoonmaak gebruiken?

Het wordt erg vaak vergeten dat een serverruimte ook onderhouden moet worden me een ESD schoonmaak. Stof kan namelijk leiden tot storingen die grote gevolgen kunnen hebben voor uw bedrijf of organisatie. Dit soort storingen, die ontstaan door gebrekkige reiniging en onderhoud, moeten natuurlijk voorkomen worden. ESD schoonmaak is een klus die vraagt om een specialistische schoonmaak. Voor een ESD schoonmaak bent u bij THP op het juiste adres!

ESD schoonmaak door THP

De serverruimte heeft in deze tijd een grote functie voor bedrijven en organisaties, want deze ruimte vormt vaak het hart van de organisatie. De servers zijn alle dagen van de week dag en nacht aan het werk. Daarnaast zijn alle werkstations afhankelijk van de IT-structuur. Daarom is het van belang om deze serverruimte op een specialistische manier te schoonmaken door middel van een ESD schoonmaak. Door periodiek een ESD schoonmaak te laten uitvoeren door een professioneel bedrijf als THP kunnen storingen en defecten in de serverruimte voorkomen worden. Maar waar staat ESD eigenlijk voor? ESD staat voor Electro Static Discharge. In het Nederlands betekent dit een elektrostratische ontlading. Een ESD is dus eigenlijk een heel erg klein vonkje dat ontstaat wanneer een met statistische elektriciteit ‘opgeladen’ mens een geleider aanraakt. De ESD schoonmaak van THP zorgt er voor dat er geen stof in de apparatuur komt, waardoor een storing of een defect voorkomen wordt.

Doe de check   Prijsopgave aanvragen

Over het bedrijf voor hygiëne voor hardware

Het begon allemaal toen THP in het jaar 1996 begon met het schoonmaken en stofvrij maken van computerkasten. Dat was toen al hard nodig, want in die tijd was de kantooromgeving al dusdanig veranderd dat er bijna geen sprake meer was van vaste plekken. Vaste plekken werden flexibele plekken en de kleine ruimtes maakten plaats voor open. Doordat mensen gebruik maakten van de zelfde werkplek, werden de werkplekken en het werkapparatuur zoals computers en laptops veel vaker gebruikt dan toen iedere werknemer nog een vaste werkplek had. Sindsdien is het de missie van THP om iedereen op elk gewenste moment op een schone en hygiënische werkplek te kunnen laten werken. Bijna ieder bedrijf heeft wel een regulier schoonmaakbedrijf in dienst, maar deze bedrijven mogen de apparatuur niet schoonmaken. ESD schoonmaak en de schoonmaak van andere werkapparatuur vragen om extra aandacht, professionaliteit en specialisme. THP is gespecialiseerd in de dieptereiniging van de werkplekapparatuur. De professionals reinigen graag de toetsenborden, monitors, laptops, muizen en CPU-kasten voor u. Ook wanneer u uw serverruimte wil laten schoonmaken bent u bij THP aan het juiste adres.

U kunt bij THP terecht voor de volgende diensten:

Heeft u interesse in een ESD schoonmaak van THP?

Heeft u interesse in een professionele ESD schoonmaak die wordt uitgevoerd door de specialisten van THP? Neem dan gerust contact op of vraag een vrijblijvende vrijblijvende prijsopgave aan. Ook wanneer u vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. De medewerkers helpen u graag verder bij het beantwoorden van uw vragen en het uitvoeren van de ESD schoonmaak. Wanneer u wilt weten wat een ESD schoonmaak kost kunt u een vrijblijvende prijsopgave doen.

Doe de check   Prijsopgave aanvragen

?